Sander Fierens

Hier word je de beste versie van jezelf.

Sander Fierens

Van studentenjob naar vaste job 

Mijn werkervaring als jobstudent bij Synergie vond ik super. De goede sfeer, toffe collega’s en leermogelijkheden zorgden ervoor dat ik ook voor mijn stage terugkwam. Tijdens mijn Master Management aan de VUB ben ik zelfs nog opnieuw aan de slag gegaan als jobstudent bij Synergie.

Eenmaal mijn diploma op zak besloot ik om andere oorden op te zoeken en ging ik aan de slag binnen communicatie en events voor een consultancyfirma. Helaas voelde ik daar niet meteen een klik: de werkdruk lag onmogelijk hoog en ik haalde geen energie uit mijn job.

Toen ik mijn situatie deelde met een aantal ex-collega’s van Synergie, reageerden ze met veel medeleven en begrip. Ik ben mijn stagementor nog steeds dankbaar voor de kans om te mogen terugkeren. Het voelde echt alsof ik een geliefd paar schoenen opnieuw aantrok (lacht). 

Een boeiend groeitraject 

Om te ontspannen, geniet ik al eens graag van een heerlijke pizza Quattro Formaggi en een goed Sci Fi boek, maar op kantoor blijf ik vooral gefocust en gemotiveerd. In mijn traject om Office Manager te worden van het Synergiekantoor in Zwijndrecht, bewijs ik mezelf elke dag in mijn huidige functie als Account Consultant. Het is de eerste keer dat ik in een commerciële setting werk, wat elke dag toch een beetje spannend maakt. 

Meestal bestaat mijn dag, net zoals bij andere consulenten, uit het zoeken en screenen van kandidaten. Met het verschil dat ik me vooral focus op nieuwe vacatures en prospecten. Tijdens mijn huidige traject neem ik ook de rol van BM (afkorting bij Synergie voor Office Manager) al grotendeels op. Voorlopig werk ik me nog wat in op kantoor, volg ik opleidingen en leer ik alle klanten beter kennen. Dankzij mijn eerdere ervaring als student en stagiair heb ik alle systemen, doelstellingen en werkwijzen van Synergie gelukkig al onder de knie.

-
“Het is de eerste keer dat ik in een commerciële setting werk, wat elke dag toch een beetje spannend maakt.” - Sander Fierens
-

Menselijk beleid

Een fundamentele interesse in mensen, daar draait het bij Synergie om. Het feit dat ik hier elke dag de kans krijg om meerdere personen aan werk te helpen, blijft voor mij mateloos boeiend. 

Maar minstens even belangrijk zijn mijn collega’s op de werkvloer. Dat zijn stuk voor stuk ontzettend toffe mensen die zich elke dag smijten en klaarstaan voor elkaar. Dat maakt Synergie voor mij ook uniek: iedereen kent en steunt elkaar en zo bouwen we samen aan een sterk verhaal. Bovendien is het een werkgever die oprecht om je geeft: er zijn voortdurend ontwikkelingsmogelijkheden via trainingen en opleidingen.

-
“Mijn collega’s zijn stuk voor stuk ontzettend toffe mensen die zich elke dag smijten en klaarstaan voor elkaar. Dat maakt Synergie voor mij ook uniek: iedereen kent en steunt elkaar en zo bouwen we samen aan een sterk verhaal.” - Sander Fierens
-

Thuiskomen

Hoewel ik nog volop bezig ben aan mijn traject naar Office Manager, durf ik toch al een beetje te dromen. Bij Synergie voel ik me echt thuis en gewaardeerd. Je kan hier echt openbloeien tot de beste versie van jezelf. Binnen vijf jaar hoop ik een Senior Office Manager te zijn die elke dag nog steeds het beste van zichzelf geeft.


Ook interesse in werken bij Synergie? 

Bekijk onze openstaande vacatures en solliciteer meteen.