Wij maken samen werk van jouw werk

Wie is Synergie, vraag je je af? En wat kunnen we voor jou betekenen?

header

Even voorstellen. Synergie Belgium, dat zijn 500 collega’s. Meer dan 70 kantoren en in-house teams bij bedrijven. Vier gespecialiseerde afdelingen - Interim, Careers, Construct en S&you. Allemaal gericht op één doel: de juiste persoon op de juiste werkplek. Wat we precies doen? We helpen jou groeien, als werknemer of werkgever. Samen maken we werk van jouw werk. In België, al meer dan 25 jaar.

Denk je nu spontaan aan uitzendwerk? Dat mag. Maar denk ook verder.

We zorgen voor extra personeel op piekmomenten, maar ook voor bedienden in vast dienstverband en de juiste professionals voor projecten. In onze zoektocht kijken wij altijd verder dan het cv.

Je mag ook letterlijk verder denken. Over de grenzen heen. Via Synergie Belgium log je in op een internationaal netwerk: de hr-groep Synergie, met 750 Synergie-vestigingen in 17 landen, 4.400 medewerkers, 95.000 bedrijven als klant. In Europa staat Synergie nr. 5 in Europa en nr. 1 op de Franse uitzendmarkt.

Hoe doen wij precies wat jij nodig hebt?

We zeiden het al: Synergie, dat zijn vier gespecialiseerde afdelingen, elk met hun eigen focus. Zo krijg je precies wat je nodig hebt - ook de synergie tussen divisies, wanneer dat nodig is. Want ‘samen’ gaat alles beter.

Synergie Interim

Binnen deze afdeling rekruteren we arbeiders voor uitzendarbeid. Ben je er een - of zoek je er? Dan ben je hier aan het juiste adres. Focus: Extra personeel voor piekmomenten, speciale opdrachten, tijdelijk personeelstekort.

Synergie Construct

Hier richten we ons op arbeiders voor alle domeinen van de bouwsector. De juiste m/v op de juiste werf, dat is de uitdaging.
Focus: veiligheid. Onze consulenten hebben allemaal een VCU-certificaat, onze uitzendkrachten een VCA-attest.

Synergie Careers

In deze afdeling staan bedienden centraal, voor uitzendwerk of meteen vast werk.
Onze consultants gaan voor de best mogelijke match tussen kandidaten en bedrijven. Altijd gericht op een langetermijnrelatie.

S&You

Dit is de divisie van de HR-experts in de werving en selectie van gespecialiseerde bedienden en kaderleden.
Onze HR Business Partners bekijken elke vacature van dichtbij en leveren 100% maatwerk.

Synergie is een hecht team met één missie: duurzame oplossingen creëren voor onze kandidaten en klanten in een evoluerende arbeidsmarkt.

TOM VANOIRBEEK

CEO SYNERGIE BELGIUM

Wat is typisch Synergie

Synergie wérkt, zoveel is zeker. Dat bewijzen de cijfers. Sinds 2010 hebben we onze omzet verdubbeld. Waarom werkt Synergie voor jou, wat is de sleutel tot dit succes? Dat is de typische Synergie-cultuur, met drie keywords: no- nonsense, een persoonlijke aanpak en een duurzame samenwerking.

Wat maakt Synergie anders dan de anderen?

Je zal het snel merken: als challenger op de markt zijn we ondernemers. We zijn dus niet bang om initiatief te nemen, kansen te benutten en mogelijkheden te creëren.

Waaraan herken je ons nog meer?

icon

We werken graag samen en houden van open communicatie

icon

We ondersteunen elkaar maximaal en trainen onze veerkracht.

icon

We leren voortdurend uit onze ervaringen, durven onszelf in vraag te stellen, hechten veel belang aan feedback, denken oplossingsgericht, streven naar altijd

icon

Onze aanpak is toegankelijk, hands-on en constructief.

We vinden het belangrijk dat onze collega’s zich goed voelen bij Synergie en vooral dat ze zichzelf kunnen zijn.

VERONIQUE VAN DE PEER

HR-MANAGER BIJ SYNERGIE