Vind de beste job voor jou bij Synergie

Sales talent of administratieve duizendpoot? Gezonde portie mensenkennis en erg klantgericht? Of je nu aan de slag gaat als uitzendconsulent, inhouse consultant, kantoorverantwoordelijke, accountmanager, payroll consultant of op een van onze diensten op het hoofdkantoor, bij Synergie kan je elke dag jezelf zijn!

Wij zorgen ervoor dat je helemaal ondergedompeld wordt in de HR-wereld. Je kan rekenen op tal van opleidingen, persoonlijke begeleiding en vooral mensen en ervaringen die je nooit meer vergeet.

Lees meer

Vraag het aan Synergie

Altijd al willen weten hoe het is om te werken in de recruitmentwereld? Wat de dagelijkse bezigheden van onze collega's zijn of wat ze zoal meemaken? Wij nodigden enkele Synergie collega's uit en stelden hen onvoorbereid een aantal prangende vragen. Ontdek hun spontane antwoorden en reacties in de videoreeks #ASKSYNERGIE.

Bekijk video's

We vinden het belangrijk dat onze collega's zich goed voelen bij Synergie en vooral dat ze zichzelf kunnen zijn.

Véronique Van de Peer

HR-Manager bij Synergie

Even voorstellen

Synergie Belgium, dat zijn 450 collega’s. Meer dan 70 kantoren en in-house teams bij bedrijven. Vier gespecialiseerde afdelingen - Interim, Careers, Construct en S&you. Allemaal gericht op één doel: de juiste m/v op de juiste werkplek. Wat we precies doen? Samen maken we werk van werk en helpen werknemers en werkgevers groeien. In België, al meer dan 20 jaar.

Ik wil meer weten over Synergie

Happy @ Synergie

Gezonde en gelukkige collega’s: daar gaan we voor. Daarom ontwikkelden we een concreet actieplan omtrent de fun-factor en positieve sfeer op het werk. Van kleine tot grote gebaren, van iets krijgen tot iets bijdragen, van fysiek tot mentaal welzijn.

running legs
2 women talking by the coffee machine
  • Sportieve uitdagingen voor het goede doel
  • (E-)learnings en S-energie gesprekken
  • Gezonde fruitmanden of ijsjes bij zomerweer
  • Commerciële acties en ludieke teambuildings

Ontmoet jouw collega's

Op zoek naar een droomjob, niet bij Synergie zelf?

Je gading niet gevonden bij Synergie zelf? Vind jouw vaste of tijdelijke job bij jou in de buurt als arbeider of als bediende. Of kom eens langs in een Synergie-kantoor bij jou in de buurt.

Ga naar synergiejobs.be