Diandra Parra

Met de juiste Synergie-spirit ben je meteen deel van een warme familie.

Diandra Parra

Van verkoopster tot HR-consultant

Na mijn studies Mode en Creatie ging ik aan de slag als verkoopster. In 2016 besloot ik een carrièreswitch te maken en ging ik voluit voor een fulltime IBO-opleiding als kapster. Wanneer corona wat later uitbrak en ik daardoor noodgedwongen moest thuiszitten, wou ik zo snel mogelijk weer aan de slag. Daarom ben ik vrij snel opnieuw op zoek gegaan naar een job met meer werkzekerheid en een mogelijkheid tot thuiswerk.

Zo gezegd, zo gedaan. Niet veel later ging ik aan de slag als call unit medewerkster. Ik verzorgde de klantenservice, boekte afspraken in en mocht marketingideeën bedenken. Ik deed die job heel graag, maar de werksfeer zat allesbehalve goed. 

Via mijn zus (die al als consulente bij Synergie werkte) vernam ik dat er een nieuwe vacature openstond bij Synergie in Zeebrugge. Ik heb dan ook niet getwijfeld en heb meteen gesolliciteerd. Tijdens het sollicitatiegesprek had ik een super goed gevoel, waardoor ik erg enthousiast was om te starten. En dan kan het bij Synergie plots heel snel gaan. Na drie maanden had ik al goede resultaten geboekt en kreeg ik een vast contract aangeboden als uitzendconsulente. 

Samenwerken op grote klanten 

Als HR-consulente ben ik samen met mijn collega’s verantwoordelijk voor het aanwerven en het invullen van de planning van kandidaten voor verschillende grote klanten in Zeebrugge. Dat gaat van rekruteren via diverse kanalen tot de screening en voorstelling van kandidaten aan onze klanten. Ook administratieve taken mag je tot mijn takenpakket rekenen. Uiteraard moet ik onze klanten en kandidaten ook zo goed mogelijk begeleiden doorheen hun hele traject. Alle informatie moet ik steeds registreren en communiceren met mijn collega’s.

Elke dag een nieuwe uitdaging

Een job bij Synergie is gevarieerd: elke dag ligt er wel een nieuwe uitdaging op de plank. En dat vind ik zo geweldig! Werken aan dringende aanvragen vind ik nog het leukst. De adrenaline die dan door mijn lichaam stroomt om die vacature(s) zo snel mogelijk in te vullen is wat mij gepassioneerd en alert houdt. Bij Synergie moet je die uitdagingen ook echt willen aangaan en doelgericht, maar ook commercieel kunnen werken. Maar dat kan je uiteindelijk steeds wel leren.

-

“De contacten met kandidaten, klanten en collega’s geven me elke werkdag een goed gevoel. Er ontstaan hechte vriendschappen en daardoor vertrek ik elke dag met veel plezier naar mijn werk.” - Diandra Parra

-
De job heeft ook een heel sociaal aspect. De contacten met kandidaten, klanten en collega’s geven me elke werkdag een goed gevoel. Er ontstaan hechte vriendschappen en daardoor vertrek ik elke dag met veel plezier naar mijn werk.

Een grote warme familie 

Ik ben nog steeds redelijk nieuw in de HR-sector, maar dat schrikt me niet af. Elke dag leer ik nieuwe dingen bij. Er is ruimte voor persoonlijke groei en je kan altijd rekenen op de hulp van collega’s, managers en fieldcoaches. Het maakt niet uit wat je origine of werkervaring is: met de nodige Synergie-spirit ben je hier meteen deel van onze warme familie. Je krijgt veel waardering en respect van zowel collega’s, als van kandidaten en klanten. Samen bouw je aan sterke relaties die zorgen voor een aangename werksfeer.

-

“Er is ruimte voor persoonlijke groei en je kan altijd rekenen op de hulp van collega’s, managers en fieldcoaches. Het maakt niet uit wat je origine of werkervaring is: met de nodige Synergie-spirit ben je hier meteen deel van onze warme familie.” - Diandra Parra

-

Blijven groeien

Niemand kan de toekomst voorspellen, maar ik heb mijn dromen en ambities al duidelijk uitgeklaard. Binnen vijf jaar wil ik een volwaardige Senior Consultant zijn: iemand waar mijn collega’s, kandidaten en klanten op kunnen bouwen wanneer ze mijn hulp nodig hebben. Tja, bij Synergie voel ik mij simpelweg thuis.Ook interesse in werken bij Synergie? 

Bekijk onze openstaande vacatures en solliciteer meteen.