FREYA KEIRSE

Ik vind het zeer fijn om deel uit te maken van een topteam, dat samen naar succes streeft.

FREYA  KEIRSE

Een veelzijdige job

Als consultant screen ik cv’s, voer ik sollicitatiegesprekken en testen, zet ik vacatures online en sta ik in nauw contact met de klanten voor de opvolging van sollicitatiegesprekken.

Daarnaast doe ik ook prospectie(bezoeken) en sta ik mee in voor de opleidingen en administratieve opvolging. Na acht maanden mocht ik al starten in het ‘Senior traject’. Je leert in korte tijd echt veel bij.

Klanten en kandidaten gelukkig maken

Ik vind het zeer fijn om deel uit te maken van een topteam, dat samen naar succes streeft. We hebben hetzelfde doel voor ogen: zowel klanten als uitzendkrachten gelukkig maken.

Bij Synergie maken we niet alleen de match tussen de schriftelijke cv en de vacaturetekst, maar ook tussen de persoon en het bedrijf. Doorheen het (soms lange) sollicitatieproces hopen wij mee op een goede afloop. Als een kandidaat een sollicitatiegesprek heeft, wordt regelmatig een kaarsje gebrand op kantoor.

Net als de kandidaat, zijn ook wij als consulenten erg enthousiast wanneer iemand kan starten op zijn/haar droomjob! Een kandidaat die mag starten zorgt altijd voor gejuich en een vreugdekreetje! Dat is waar ik het voor doe!

Work hard, play hard(er)

Bij Synergie en zeker in ons team heerst een ideale afwisseling tussen werk en plezier. Zo kan het wel eens gebeuren dat ik een liedje inzet en een karaoke op gang zet bij de collega’s.

Elke woensdag ga ik op bakles. Op donderdag breng ik vaak mijn bakprestaties mee naar kantoor, zodat de collega’s kunnen oordelen of ik goed heb opgelet in de les. Een lach(bui) is bij ons op kantoor nooit ver weg!

Starten als uitzendconsulent? Bekijk de mogelijkheden en solliciteer meteen.