JORGE STUKKENS

Aan doorgroeimogelijkheden geen gebrek. Je moet het gewoon zelf in handen nemen.

JORGE STUKKENS

13 jaar alweer... 

Voor ik bij Synergie startte, werkte ik in de telecomsector als sales support en office manager, waar ik onder andere instond voor de verkoop van telecomproducten. 

Inmiddels, 13 jaar later, heb ik een heel parcours bij Synergie afgelegd. Ik ben gestart als consulent in het kantoor in Mechelen, na 8 maanden doorgegroeid tot branch manager of kantoorverantoordelijke / office manager, en sinds een drietal jaren ben ik Knowledge Manager voor de Careers-divisie binnen Synergie Belgium. Aan doorgroeimogelijkheden geen gebrek. Je moet het gewoon zelf in handen nemen. 

Knowledge Manager, say what? 

Knowledge Manager is een nieuwe en momenteel nog unieke functie binnen Synergie. Je eigen ‘job craften’ hoort dus ook bij de mogelijkheden. 😊 Als je ziet dat er ergens een nood is, die jij kan invullen en je kan het belang ervan aantonen, dan krijg je de kans om dit waar te maken. 

Als Knowledge Manager heb ik de opdracht om de divisie Synergie Careers verder uit te bouwen. Synergie Careers is specialist in de rekrutering van bediendenprofielen, in de vorm van uitzendarbeid, maar steeds meer met optie vast of meteen een vast contract. In de rol als Knowledge Manager kan ik mijn analytische en strategische kwaliteiten bovenhalen en mijn ervaringen als leidinggevende inzetten om samen met de collega’s, Synergie Careers naar een hoger niveau te tillen. Zo groeiden we van 12 naar 17 kantoren en werken er ondertussen 45 collega’s bij Synergie Careers. We rekruteren heel actief via LinkedIn, en werkten samen met ons marketingteam het verhaal rond de Carrièrecoach voor schoolverlaters uit (www.mijneerstejob.be). We hebben ondertussen ook een heuse ‘academy’ uitgerold om onze recruiters te ondersteunen in hun zoektocht naar de juiste match tussen kandidaat en klant. Kortom, heel wat projecten om trots op te zijn. 

Enthousiasme en vertrouwen

Toen ik bij Synergie startte, viel me vooral het enthousiasme van de collega’s op. En dat is nog steeds zo! Ik heb de kans gekregen om, samen met een team van gedreven collega’s, een kantoor zowel commercieel als operationeel uit te bouwen. Het resultaat is wat bij Synergie telt, en daar krijg je de tijd, ondersteuning en vooral veel vrijheid in om dit te bereiken. Dat geeft een gevoel van vertrouwen en waardering. 

Constant creatief en in beweging

Ik ben iemand die me ‘snel verveeld’, maar bij Synergie is dat quasi onmogelijk. Je werkt als dienstverlener in een markt die constant in beweging is. De uitzendsector is een voelspriet voor de economie, dus we lopen altijd een beetje voorop en onze klanten verwachten ook input op dit vlak. Je wordt haast ‘gedwongen’ om altijd creatief oplossingen te bedenken voor, en beter nog, samen met je klanten.  

Ook interesse in werken bij Synergie? Bekijk onze openstaande vacatures en solliciteer meteen.