RODRIQUE BALASA

Het meest interessante aan mijn job is de afwisseling. Elke dag ziet er anders uit.

RODRIQUE BALASA

Mijn eerste job

Ik ben twee geleden bij Synergie gestart na mijn opleiding sociale en technische wetenschappen. Dit is dus mijn eerste job! Ik was als schoolverlater op zoek naar een leuke job met doorgroeimogelijkheden. Ik werd uitgenodigd door een consultant van Synergie voor een gesprek voor jobopportuniteiten bij klanten. Tijdens dit gesprek kreeg ik de vraag of ik misschien bij Synergie zelf wilde starten. Dit overviel me, want had niet meteen gedacht om in de rekruteringssector te starten. Ik twijfelde eerst, maar dacht: Waarom ook niet? Tot op vandaag heb ik absoluut geen spijt van deze keuze.

Nu al gepromoveerd

Ik ben gestart als consulent en ben na 2 jaar gepromoveerd tot projectconsultant voor grote klanten. Ik heb als voorbereiding op het examen samen met mijn manager een heel traject kunnen volgen. Daardoor was ik volledig klaar om het examen met succes af te leggen en mijn nieuwe rol als senior op te nemen. Iedereen krijgt bij Synergie de kans om door te groeien en zichzelf te ontplooien ongeacht je diploma’s of studierichting. 

What’s in a name

Momenteel ben ik een vliegende projectconsultant. Ik ondersteun de collega’s waar nodig door bijvoorbeeld het opmaken van rapporten, de begeleiding van nieuwe collega’s of afspraken met klanten. Zo kan het zijn dat ik bijvoorbeeld op maandag bij een klant inhouse zit, dinsdag en woensdag een andere klant overneem wegens verlof of ziekte van een collega en dan donderdag en vrijdag op kantoor planningen maak. 

Het meest interessante aan mijn job is de afwisseling. Elke dag ziet er anders uit. Door deze afwisseling blijft mijn job een uitdaging en leer ik steeds bij. Er gaat niets boven het gevoel dat je krijgt als je iemand aan een job kan helpen en collega’s kan ondersteunen.

Samen groeien

We krijgen bepaalde targets waardoor je gestimuleerd wordt om het beste in jou naar boven te halen en te blijven groeien. Ook al stond ik soms voor moeilijke uitdagingen toch kreeg ik het volle vertrouwen en de volledige ondersteuning van mijn manager. Hierdoor leer ik ook andere kanten van mijzelf kennen. 

Synergie is een groot bedrijf, toch merk je dat je meer bent dan enkel collega’s. We strijden samen naar een groter doel zonder elkaar te beconcurreren. Er heerst echt een familiale sfeer en je krijgt een uitgebreide ondersteuning en veel kansen om bij te leren en door te groeien. 

Interesse in een job als consultant? Bekijk de openstaande vacatures en socilliciteer meteen.