SIHAM MEJRI

Het is een zeer dynamische sector en je leert dagelijks nieuwe zaken bij.

SIHAM MEJRI

Afwisseling en activiteit is een must

Ik besloot na mijn studies bedrijfsmanagement een totaal andere richting uit te gaan en opende mijn eigen kledingboetiek. Het ondernemerschap, de inkopen doen, een plan van aanpak opstellen, de aankleding van de winkel, de sociale media onderhouden, het sociale contact met klanten en leveranciers vond ik allemaal superleuk. Het stilzitten en wachten soms iets minder. Helaas werd de boetiek na een jaar stopgezet, en ging ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Een job met veel afwisseling en activiteit dat was een must voor mij! 

Van consultant tot office manager in twee jaar

En zo ben ik – ondertussen alweer vier jaar geleden - bij Synergie terecht gekomen. Ik startte als consultant in een opstartend kantoor Synergie Mechelen Construct, waar ik instond voor de rekrutering van profielen voor de bouwsector. Na anderhalf jaar werd ik Account Consultant, met meer focus op klantenbezoeken en prospectie en gaf ik ook on-the-job begeleiding aan beginnende collega’s. Sinds twee jaar ben ik Office Manager ofschoon kantoorverantwoordelijke. 

Nauw samenwerken met uitzendkrachten, klanten en collega’s 

Het takenpakket van een Office Manager is echt enorm gevarieerd. Ik werk nauw samen met zowel uitzendkrachten, klanten als collega’s. Ik sta in voor het opbouwen van een duurzame relatie met bestaande klanten, het uitbouwen van nieuwe klantenrelaties, als samen met het team groeien en voor de nodige begeleiding en ondersteuning zorgen. Ook het waken over de kwaliteit van de administratieve opvolging en het matchen van kandidaten bij klanten horen tot mijn dagelijkse activiteiten. 

Dat maakt elke dag anders en heel boeiend. Je hebt immers veel sociaal contact met diverse persoonlijkheden en dat geeft soms uitdagende maar ook boeiende gesprekken.  

Groeien als persoon

Bij Synergie groei je niet alleen als bedrijf maar ook als persoon. Het is een zeer dynamische sector en je leert dagelijks nieuwe zaken bij en dit op allerlei vlakken: sociaal, contractueel, wetgeving, …  Ik ben dus zeker nog niet uitgeleerd of uitgekeken.