Happy @ Synergie

Elke dag aan de slag vol S-energie

Happy@Synergie groeide op korte tijd uit tot een volwaardig onderdeel van ons HR-beleid. We organiseren kleine attenties, zoals fruit op het werk, ijsjes bij mooi weer of een plantje met de boodschap “Bij ons kan je verder groeien”. We vinden het belangrijk dat je je goed voelt op de werkvloer en vooral dat je jezelf kan zijn. Tijdens de “S-Energiegesprekken” vraagt jouw manager hoe het nu echt met je gaat. En moest er toch een moeilijk moment zijn, dan staat er een vertrouwenspersoon en een stress-coach voor jou klaar.

Sportieve uitdagingen voor het goede doel
Wanneer collega’s goede vrienden worden
Party Time at Synergie Summer Fest
Tous ensemble voor een topjob!
Bier drinken en wandelen, wij kunnen dat!

Tiroler Thursday of toch eerder de 10 Miles?

De boog kan niet altijd gespannen staan. Regelmatig laten we wat stoom af en leren we elkaar nóg beter kennen tijdens een teambuilding. Op het hoofdkantoor is er dan weer een heus feestcomité dat enkele keren per jaar een ludiek thema zoals “Tiroler Thursday”, “Synersea” of “Latin Lunchbreak” uit de mouwen schudt. Alsof dat nog niet genoeg was, gaan eens in de 2 jaar alle remmen los op een prachtig personeelsfeest.

Gezonde medewerkers zijn ook gelukkige medewerkers. Daarom krijgt elke werknemer een stappenteller cadeau. In samenwerking met Energylab kunnen we op een online platform onze vooruitgang volgen. Wanneer we een vooropgesteld doel van 150.000 km behalen, doneert Synergie een bijdrage aan Mobile School, een organisatie die onderwijs tot bij straatkinderen brengt. Een extra motivatie om in actie te schieten en tijdens de middagpauze een frisse neus te halen. Om onze doelen een extra boost te geven, zorgen we ervoor dat onze collega’s zich kunnen uitleven tijdens allerlei sportieve hoogdagen zoals de 10 Miles, Spartacus run en 1000km voor Kom op tegen Kanker.

Altijd op de hoogte van de nieuwste jobs?