banner undefined

Elke dag aan de slag vol S-energie

Happy@Synergie groeide op korte tijd uit tot een volwaardig onderdeel van ons HR-beleid. We organiseren kleine attenties, zoals fruit op het werk, ijsjes bij mooi weer of een plantje met de boodschap “Bij ons kan je verder groeien”.

We vinden het belangrijk dat je je goed voelt op de werkvloer en vooral dat je jezelf kan zijn. Tijdens de “S-Energiegesprekken” vraagt jouw manager hoe het nu echt met je gaat. En moest er toch een moeilijk moment zijn, dan staat er een vertrouwenspersoon en een stress-coach voor jou klaar.

intake gesprek bij synergie
lachende vrouw

Elke dag groeien

We vinden het belangrijk dat je elke dag jezelf kan zijn, maar ook dat je kan groeien en je verder kan ontwikkelen, zowel als persoon als professioneel. We dompelen je onder in een echte Welcome@Synergie Bootcamp week, je krijgt heel het jaar mogelijkheden om opleidingen te volgen, uiteraard is er ook learning-on-the-job. Je wordt bijgestaan door je leidinggevenden, je team en er is ook een salescoach die je ondersteunt. We willen ook echt weten hoe je het met je gaat en hoe je progressie maakt, en houden regelmatig evaluatiegesprekken. Doe je het goed en ben je ambitieus? Dan zijn er zeker doorgroeimogelijkheden voor jou en stippelen we samen een groeipad uit.

informeel gesprek synergie
vrouw wijst naar post-it's

Elke dag open communicatie

Je zal het snel merken: als challenger op de markt zijn we ondernemers. We zijn dus niet bang om initiatief te nemen, kansen te benutten en mogelijkheden te creëren. We werken graag samen en houden van een open communicatie. De deur van onze CEO, Tom staat letterlijk (bijna) altijd open. Je mag hem ook bij zijn voornaam aanspreken. We ondersteunen elkaar maximaal en leren uit onze ervaringen. We durven onszelf in vraag te stellen en hechten veel belang aan feedback, denken oplossingsgericht, streven naar altijd beter. Onze aanpak is toegankelijk, hands-on en constructief.

Ontdek onze vijf basiswaarden
vrouw aan het telefoneren
intake gesrpek bij Synergie

Elke dag fun

De boog kan niet altijd gespannen staan. Naast hard werken, moeten we ook regelmatig stoom aflaten en elkaar nóg beter leren kennen tijdens een teambuilding, tweejaarlijkse nationale meetings, en eens in de 2 jaar gaan alle remmen los op een prachtig personeelsfeest.

Gezonde medewerkers zijn ook gelukkige medewerkers. En dat koppelen we nog eens aan een goed doel. Daar word je helemaal blij van! Voor elke 150.000 km die we samen stappen, doneert Synergie een bijdrage aan Mobile School, een organisatie die onderwijs tot bij straatkinderen brengt. Een extra motivatie om in actie te schieten en tijdens de middagpauze een frisse neus te halen. Om onze doelen een extra boost te geven, zorgen we ervoor dat onze collega’s zich kunnen uitleven tijdens allerlei sportieve festiviteiten zoals de 10 Miles, Spartacus run en 1000km voor Kom op tegen Kanker.

Synergie collega's die sporten
Groepsfoto op Synergie feest