Bas Vrebosch

Synergie is geïnteresseerd in wie je bent als persoon.

Bas Vrebosch

Talenten ontdekken en herkennen 

Voor Synergie was ik vier jaar werkzaam bij Mega, een energieleverancier. Daar ben ik gestart als medewerker op de klantendienst en doorgegroeid tot de functie van Customer Experience Officer, waarin ik verantwoordelijk was voor het contact met verschillende belangrijke salespartners en B2B-klanten. 

Omdat ik niet verder kon doorgroeien bij Mega, ging ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik contacteerde Synergie Leuven Careers om me bij te staan in mijn zoektocht. Mijn persoonlijke consultant schoot meteen in actie en keek verder dan de ervaringen op mijn cv. Op basis van mijn communicatieve talenten zag hij in mij wel een potentiële nieuwe collega voor het Synergie-kantoor in Mechelen.
-

“Ik waardeer enorm dat Synergie puur op mijn capaciteiten heeft gefocust in het vinden van een passende job.” - Bas Vrebosch

-

Ik waardeer enorm dat Synergie puur op mijn capaciteiten heeft gefocust om een passende job voor mij te vinden. Het triggerde mij om datzelfde gevoel ook te bezorgen aan kandidaten die bij mij op gesprek zouden komen en daarom ben ik meteen op het jobaanbod bij Synergie ingegaan. 

En daar ik van nature uit een goede communicator ben, komt dat mooi van pas binnen mijn functie als consultant, bij het screenen en in de contacten met kandidaten. 

Out of the box denken 

Als consultant bij Synergie beschik ik over over een uitdagend en gevarieerd takenpakket. Dat gaat van rekruteren en voorstellingen doen tot administratief werk zoals contracten opmaken, vacatures (her)schrijven en actief uitbellen naar nieuwe klanten. 

Het traject van screening tot voorstelling van een kandidaat geeft me enorm veel voldoening en energie, zeker wanneer een kandidaat door mijn hulp effectief aan de slag gaat. Mijn aanpak bestaat vooral uit out of the box denken: op basis van passies, hobby’s en ervaringen van mijn kandidaten ga ik op zoek naar een geschikte job.

Samen werkt het beter

Bij Synergie maken we samen werk van werk en helpen we werknemers en werkgevers groeien. Maar er is ook absoluut ruimte om zelf te groeien op je eigen tempo. Synergie is een grote organisatie, maar elk kantoor heeft zijn eigen manier van werken. Je bent dus zeker geen nummer, maar maakt deel uit van een klein en gedreven team. Bovendien werken we allemaal samen en niet tégen elkaar.

-

“Synergie is een grote organisatie, maar elk kantoor heeft zijn eigen manier van werken. Je bent dus zeker geen nummer maar maakt deel uit van een klein en gedreven team.” - Bas Vrebosch

-

De ideale consultant staat sterk in zijn schoenen, durft verder te denken dan wat er enkel en alleen op een cv staat, discrimineert niet en is gepassioneerd door contacten met klanten en kandidaten. Bij Synergie is dat zeker van toepassing: je diploma of achtergrond is hier minder van belang, we zijn geïnteresseerd in wie je bent als persoon.

Verschillende doorgroeimogelijkheden

Ik zie de toekomst rooskleurig in en hoop een mooie carrière uit te bouwen. Ik ben nog volop aan het ontdekken wat Synergie me allemaal te bieden heeft. De verschillende doorgroeimogelijkheden zorgen ervoor dat ik op dit moment nog niet heb uitgestippeld wat ik precies wil doen. Ik ben recent vader geworden, dus momenteel komen er heel wat nieuwe en onbekende zaken op me af. Ik bekijk alles stap voor stap en heb er alle vertrouwen in dat ik kom waar ik wil zijn. 


Ook interesse in werken bij Synergie? 

Bekijk onze openstaande vacatures en solliciteer meteen.