Met wie werk jij samen?

Benieuwd met wie je gaat samenwerken? Ontmoet hier al een aantal van je nieuwe collega’s. Ze vertellen je wat ze leuk vinden aan hun job en aan werken bij Synergie.


Britt Desloover

Branch Manager Synergie Construct Oudenaarde

Britt Desloover

Branch Manager Synergie Construct Oudenaarde

Van Consultant tot Account Manager en Branch Manager in 5 jaar

Samen met een collega ben ik 5 jaar geleden de Construct-divisie gestart binnen Synergie. Na 2,5 jaar heb ik mij opgewerkt tot Account Manager en zo ben ik verder geëvolueerd tot BM (Branch Manager of kantoorverantwoordelijke) van het super kantoor Construct Oudenaarde. Ik begeleid twee collega’s om zich ook verder te ontwikkelen en wil hen de kansen geven om hetzelfde mooie traject als mij te mogen afleggen.

Fan van HR én de bouwsector

Geen enkele dag verloopt hetzelfde. Je hebt goede of slechte instroom op je vacatures, betere of slechtere tijden, stoppers en starters. Je moet zeker en vast een doorzetter zijn.

Je krijgt de kans om kennis op te doen van de verschillende soorten bedrijven waar je mee samenwerkt. Je leert veel mensen kennen en je kunt je commerciële skills echt benutten. Ik vind het enorm fascinerend dat je mensen helpt aan een job en dat je er voor zorgt dat die mensen gelukkig zijn in hun werk. Eens ze vast in dienst mogen bij je klant, dan krijg je pas echt voldoening van je werk. Binnen de divisie bouw zijn wij gespecialiseerd in het rekruteren van bouwprofielen, wat een zeer boeiende sector is en wat ik enorm graag doe!

Een sterke vrouw in evenwicht

Buiten Synergie zijn het mijn twee meisjes die een enorme belangrijke rol in mijn leven spelen. Drie jaar geleden ben ik gescheiden van mijn vriend waardoor ik er grotendeels alleen voor sta. Dat heeft me wel een sterke vrouw gemaakt! Naast het opvoeden van mijn twee spruitjes, ga ik graag gaan sporten en ben ik een bezige bij. Naast een uitdagende job is het belangrijk dat je je goed kan ontspannen. Bij Synergie heb je zeker een goede work-live balance zodat ik toch voldoende tijd aan mijn privé-leven kan schenken.

Interesse in een job als Branch Manager? Bekijk onze mogelijkheden en solliciteer meteen.

Bekijk vacatures

Freya keirse

Consultant Synergie Careers Brugge

Freya keirse

Consultant Synergie Careers Brugge

Een veelzijdige job

Als consultant screen ik cv’s, voer ik sollicitatiegesprekken en testen, zet ik vacatures online en sta ik in nauw contact met de klanten voor de opvolging van sollicitatiegesprekken.
Daarnaast doe ik ook prospectie(bezoeken) en sta ik mee in voor de opleidingen en administratieve opvolging. Na acht maanden mag ik al starten in het ‘Senior traject’. Je leert in korte tijd echt veel bij.

Klanten en kandidaten gelukkig maken

Ik vind het zeer fijn om deel uit te maken van een topteam, dat samen naar succes streeft. We hebben hetzelfde doel voor ogen: zowel klanten als uitzendkrachten gelukkig maken.

Bij Synergie maken we niet alleen de match tussen de schriftelijke cv en de vacaturetekst, maar ook tussen de persoon en het bedrijf. Doorheen het (soms lange) sollicitatieproces hopen wij mee op een goede afloop. Als een kandidaat een sollicitatiegesprek heeft, wordt regelmatig een kaarsje gebrand op kantoor.

Net als de kandidaat, zijn ook wij als consulenten erg enthousiast wanneer iemand kan starten op zijn/haar droomjob! Een kandidaat die mag starten zorgt altijd voor gejuich en een vreugdekreetje! Dat is waar ik het voor doe!

Work hard, play hard(er)

Bij Synergie en zeker in ons team heerst een ideale afwisseling tussen werk en plezier. Zo kan het wel eens gebeuren dat ik een liedje inzet en een karaoke op gang zet bij de collega’s.

Elke woensdag ga ik op bakles. Op donderdag breng ik vaak mijn bakprestaties mee naar kantoor, zodat de collega’s kunnen oordelen of ik goed heb opgelet in de les. Een lach(bui) is bij ons op kantoor nooit ver weg!

Starten als uitzendconsulent? Bekijk de mogelijkheden en solliciteer meteen.

Bekijk vacatures
Bekijk alle jobs