BRITT DESLOOVER

Hoewel ik graag op kantoor ben, ben ik altijd nieuwsgierig om op werfbezoek te gaan.

BRITT DESLOOVER

Van consultant naar Account Manager en Office Manager in 5 jaar

Samen met een collega ben ik 6 jaar geleden de Construct-divisie gestart binnen Synergie. Na 2,5 jaar heb ik mij opgewerkt tot Account Manager en zo ben ik verder geëvolueerd tot Office Manager (bij Synergie ook Branch Manager of kantoorverantwoordelijke genoemd) van het super kantoor Construct Oudenaarde. Ik begeleid twee collega’s om zich ook verder te ontwikkelen en wil hen de kansen geven om hetzelfde mooie traject als mij te mogen afleggen.

Fan van HR én de bouwsector

Geen enkele dag verloopt hetzelfde. Je hebt goede of slechte instroom op je vacatures, betere of slechtere tijden, stoppers en starters. Je moet zeker en vast een doorzetter zijn.

Je krijgt de kans om kennis op te doen van de verschillende soorten bedrijven waar je mee samenwerkt. Je leert veel mensen kennen en je kunt je commerciële skills echt benutten. Ik vind het enorm fascinerend dat je mensen helpt aan een job en dat je er voor zorgt dat die mensen gelukkig zijn in hun werk. Eens ze vast in dienst mogen bij je klant, dan krijg je pas echt voldoening van je werk. Binnen de divisie bouw zijn wij gespecialiseerd in het rekruteren van bouwprofielen, wat een zeer boeiende sector is en wat ik enorm graag doe.

Een sterke vrouw in evenwicht

Buiten Synergie zijn het mijn twee meisjes die een enorme belangrijke rol in mijn leven spelen. Verder ga ik graag sporten en ben ik een bezige bij. Naast een uitdagende job is het belangrijk dat je je goed kan ontspannen. Bij Synergie heb je zeker een goede work-live balance zodat ik toch voldoende tijd aan mijn privé-leven kan schenken.

Interesse in een job als Office Manager? Bekijk onze mogelijkheden en solliciteer meteen.